Traducator franceza

Aveti nevoie de traducator franceza profesionist si autorizat? Nu stiti la cine sa apelati pentru a obtine o traducere realizata la cel mai inalt nivel si care sa corespunda nevoilor dumneavoastra?

Va putem oferi sprijinul necesar prin intermediul echipei eficiente de traducatori care colaboreaza cu biroul nostru. Fiecare traducator franceza cu care cooperam este profesionist, deschis in fata provocarilor profesionale si are multa experienta in domeniu. Obiectivul principal al traducatorilor nostri este de a lucra cat mai eficient, realizand traduceri la cel mai inalt nivel si intr-un timp cat mai scurt, indeplinind cerintele clientilor. Un traducator franceza al biroului nostru se va plia intotdeauna cerintelor clientului, realizand traduceri de cea mai inalta calitate.

Va punem la dispozitie traduceri autorizate, legalizate, supralegalizate sau apostilate, efectuate corect si rapid, cu un raport calitate-pret avantajos. Va oferim traduceri nu doar in franceza, ci si in/din alte 26 limbi, din si in orice domeniu.

Daca aveti nevoie de un traducator franceza profesionist sau de servicii in alte limbi, contactati-ne!

Limba franceză aparține familiei de limbi galo-romanice. Chiar dacă în Franta sunt vorbite o multitudine de limbi (numite în general dialecte, împărțite în două mari familii, limbi nordice (langues d’Oïl) și limbi sudice (langue d’oc), franceza, limba de la curte, este o sinteză după literatura tuturor, în principal a celor nordice.

La sfarsitul epocii neolitice, teritoriul Frantei era ocupat de liguri, iberi si acvitani. In secolul al IX-lea i.Hr. galii, o populatie de origine celtica incepe sa se raspandeasca in zona.

În vremea Imperiului Roman, Franţa de astăzi se numea Galia. Împăratul roman Iulius Cezar a cucerit Galia în anul 50 î.e.n. Limba vorbită de către localnici îşi găsea originile într-un dialect celtic, datând dinainte de anul 500 î.e.n. Ocupanţii romani au introdus o noua limbă, o formă “de stradă” a limbii latine.

400 de ani mai târziu, francii din Germania au cucerit Galia, numind-o Franţa.